InCharge samarbeider med en rekke partnere innen bilindustrien og i energibransjen. Vi vil at flere skal få sjansen til å tilby komplette ladeløsninger til både privat- og bedriftskunder. InCharge vokser med sine partnere, i dag har vi tusenvis av ladepunkter langs veiene i Sverige og resten av Europa. Vil du å være med og bygge enda flere? Les mer om våre partnersamarbeid nedenfor.


Partnere i bilindustrien

InCharge hjelper Hyundai, Kia og Volvo Cars ved å tilby ladeløsninger til sine elbil-kjøpere. Vi tilbyr maskinvaren og programvaren, har et helhetsfokus og bistår med kunnskap og rådgivning. Mange potensielle bilkjøpere i dag vurderer elbil som alternativ – vi vil at det skal være en enkel avgjørelse å ta.Volvo & Kia

Energipartnere

I Sverige samarbeider InCharge allerede med flere energiselskaper og kommuner. Vi hjelper våre partnere med å tilby lading som dekker etterspørselen. Du får en komplett løsning der vi håndterer betalingsprosessen mellom din bedrift og dine kunder. Dine ladestasjoner kobles samtidig på InCharges offentlige nettverk, der din bedrift setter prisen på ladingsavgiften og beholder alle inntektene selv.

Energipartners

Visste du at...

Hele 90% av kundene ved Nordby shoppingcenter i Strömstad kommer kjørende over grensen for å handle, mange av disse i elbil. Senteretet tilbyr sine kunder topp service og en positiv handleopplevelse, med 16 InCharge hurtigladere fra Vattenfall.

Slik blir du vår partner

 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss via skjemaet under, og beskriv kort hva vi kan gjøre for deg. Vi kontakter deg snart for videre dialog!

   

Et produkt i tråd med din merkevare

Vi har full forståelse for at det er viktig å ha produkter som er relevant for din bedrifts merkevare. Derfor tilbyr vi den maskinvaren som er nødvendig, og ser til at programvaren er i tråd med bedriftens identitet.

   

Vi tar hand om installasjon og fakturering

Vi har skreddersydde løsninger som vokser i takt med din bedrift. Vi installerer riktig maskinvare og ser til at programvaren fyller bedriftens behov for håndtering av data og fakturering.

   

Bra service – Alltid

Størrelsen på din bedrift spiller ingen rolle for oss. Som partner hos InCharge får du alltid bra service og rådgivning fra våre eksperter. Vi gjør ikke forskjell på våre kunder, bare våre løsninger.