Foto: Jennie Pettersson
28.09.2021 | 3 min


For deg i industrisektoren

Velg enkel betalingsløsning for lading i industribedrift


Hvordan håndterer man de ansattes lading, og hvordan kan besøkende også få enkel tilgang til ladestasjonene? Med ladebokser fra InCharge tar vi oss av betalingsløsningene, slik at dere kan konsentrere dere på det dere er best på.

Tjenestebiler og personbiler ligger i forkant av overgangen til en elektrisk og fossilfri transportsektor, og mange selskaper i industrisektoren skynder på overgangen ved å bytte ut bilparken. Dette betyr at behovet for lading i arbeidstiden øker. Privat velger også folk i økende grad elbil, og en arbeidsgiver som tilbyr lading for besøkende og ansatte er selvfølgelig mer attraktiv.

Her får dere råd og tips om installasjon av ladebokser

Enkelt for alle

Det er noen grunnkostnader å ta med i beregningen: ladestasjonen og installasjonen, operatørens månedlige kostnad, strømforbruktet og kabler som skal dras i eiendommen slik at tilstrekkelig strøm er tilgjengelig. Velg en løsning som innebærer så lite administrasjon som mulig og ansatte skal være i stand til enkelt å betale for ladingen.

Velg en fleksibel løsning som innebærer både betaling og tilgang for både besøkende og ansatte, basert på den pris og tilgjengelighet dere vil ha.

Dere tilbyr lading, resten tar vi oss av

Vi er en totalleverandør av ladeløsninger, og uansett om det dreier seg om ti eller tusen ansatte, har vi løsninger som passer deres behov. En ladeløsning fra InCharge betyr alt fra installasjon av ladebokser, til drift og fleksible betalings- og faktureringsløsninger. Dere velger selv hvem som kan lade på stasjonene deres og har tilgang til vår portal MyInCharge for statistikk og oppfølging.

Les mer om InCharge ladeløsning for industri

Ingen skjulte kostnader

Sammen med dere går vi igjennom hvor mange ladepunkter som skal installeres, hvilken effekt som er tilgjengelig, og om det er behov for lastbalansering eller forsterket tilkobling. Vi utfører en beredning og gir dere et tilbud på maskinvare, installasjon og tjenester basert på deres behov, ladeadferd, strømtilgjengelighet og markforhold.


Lade industri
;