28.09.2022 | 3 min


For deg som er eiendomseier

Max-kjeden i Sverige med elbillading på menyen


Når antallet elbiler øker trenger vi flere smidige lademuligheter ute på veiene. I Sverige har Max-kjeden fattet dette, og tilbyr elbillading ved mange av sine spisesteder fra Malmö i sør til Luleå i nord. Fem nye ladere fra Vattenfall InCharge er på plass ved Max-restauranter i løpet av høsten. Det er et kjærkomment tilbud for sultne elbilister – og betyr definitivt flere gjester for Max!

Destinasjon med lademuligheter er attraktivt  

Lading av elbil skal være enkelt og tilgjengelig, og stadig flere restauranter og handelsplasser har forstått at man fyller et viktig behov hos kunder og gjester når man i tillegg til sine varer og tjenester tilbyr lading av elbil i tilknytning til sin virksomhet.

Sammen skaper vi flere lademuligheter 

For å legge til rette for flere laddstationer langs med veiene er InCharges partnersamarbeid en viktig byggestein. Installasjonen av ladere fra Vattenfall InCharge ved hamburgerkjeden MAX er en av Sveriges første langsiktige samarbeid innen offentlig lading. 

 – For å sikre overgangen til fossilfri og elektrisk bilflåte er lademuligheter der vi handler eller stopper for en matbit helt avgjørende. Derfor er samarbeidet med Max, som startet allerede i 2014, ekstra viktig for oss sier Björn Öster, ansvarig for offentlig lading på Vattenfall InCharge. 

Elbillading ved sentrale knutepunkt 

Lademuligheter finnes allerede  på omkring 20 ulike MAX-restauranter i Sverige. Her får gjestene tilgang til hurtigladere på mellom 50 – 120 kW til konkurransedyktige priser. Hurtigladerne finner du hos MAX Bollnäs, Hisings Backa, Hyllinge, Jönköping og i Gävle. Planen er at alle Max-restauranter som er plassert ved sentrale knutepunkter skal kunne tilby gjestene lading av elbil. 

 Ta neste skritt – ta et møte med oss!

Vattenfall er med på å bygge ut ladenettet i Norge. Vil du med din bedrift også være med på å skape flere lademuligheterVi hjelper dere gjerne videre i prosessen!

Kontakt oss i dag!


 

Ønsker du å tilby lading ved ditt spisested? 

Det er flere ting man må tenke på og ta hensyn til når man ønsker å tilby lading ved spisested. Last ned vår tipsliste, og les om hva som er lurt å tenke på, som valg av ladere, betalingsløsninger og selve installasjonen av laderne. Les også mer om våre tjenester, som gjør både administrasjonen av laderne og ladeopplevelsen for gjestene enkelt og smidig.  

 

 

 


Lade eiendom
Lade bedrift
;