28.09.2022 | 3 min


For deg som er eiendomseier

Å få lade elbilen mens man handler gir merverdi for kundene


For at flere skal velge elbil trenger folk å få ladet sine biler når de er ute på veiene, besøker ulike plasser eller handler. Antallet butikkeiere og eiendomseiere som har forstått dette øker stadig, og flere tilbyr sine kunder lademulighet mens de handler nå enn for noen år siden. At denne merverdien også tiltrekker seg flere kunder er jo en bonus som man får på kjøpet. I Sverige er Willys en av kjedene som tilbyr lading til kundene.

Willys er Sveriges ledende lavpriskjede for matvarer, og er en del av Axfood-konsernet.
I Norge samarbeider Axfood med Norgesgruppen.

Handelsplasser med lademuligheter er attraktivt  

Lading av elbil skal være enkelt og tilgjengelig, og større matvarekjeder begynner å forstå at man fyller et viktig behov hos kunder når man i tillegg til sine varer tilbyr lading av elbil i tilknytning til sin virksomhet. I Sverge har Vattenfall InCharge installert ladere på matkjeden Willys parkeringer rundt omkring i Sverige.  

Willys i Sverige tenker grønt 

I blant annet Sundsvall, Gävle, Karlstad, Bro, Växjö og Sollentuna kan kundene nå lade sin elbil mens de fyller sine handlevogner. Sammen med Vattenfall ønsket Willys å bidra til at flere velger fossilfrie alternativer på veien. Initiativet er en del av et helhetstenk i butikkjeden, der de fokuserer på fornybare energikilder, mindre bruk av plast og aktiv kildesortering blant mye annet.  

Ønsker dere å tilby lading på parkeringen? 

Det er flere ting dere trenger å tenke på og ta hensyn til når dere vil tilby lading på kundeparkeringen. Kapasitet, behov, beliggenhet og selve installasjonen av laderne er noen av de. I vår tipsliste finner dere råd og tips på hva dere skal tenke på når dere vil  komme i gang med lading for kundene. 

 Ta neste skritt – ta et møte med oss!

Vattenfall er med på å bygge ut ladenettet i Norge. Vil du med din bedrift også være med på å skape flere lademuligheter? Vi hjelper dere gjerne videre i prosessen!

Kontakt oss i dag!


 

 

 


Lade eiendom
Lade bedrift
;