04.11.2021 | 2 min

Vi sees på Nordic EV Summit!


Skal du gå på en eneste messe i høst, er Nordic EV Summit 10.–11. november et veldig bra valg. Programmmet er fullspekket, og vi møter internasjonale beslutningstakere fra politikk, industri, forskning og organisasjoner som alle jobber mot samme mål: Å elektrifisere transportsektoren så raskt og miljøvennlig som mulig. InCharge er selvfølgelig på plass, og vi håper å se deg i vår monter!

Nordic EV Summit er kjent som en av de viktigste arenaene for elbilindustrien i Europa. På Evolve Arena samles mennesker på tvers av bransjer fra hele verden, som alle vil være med å bidra til en bærekraftig framtid og smarte teknologiske løsninger.

InCharge er på plass

Vi samarbeider med mange bedrifter og partnere som ønsker å sette opp offentlige ladestasjoner eller tilby lading til kunder og ansatte. Vårt mål er at flere skal kunne tilby komplette ladeløsninger til sine privat- og bedriftskunder. Ta gjerne turen innom vår monter B01-38 for gode samtaler om bærekraftig bedrift, bilflåte og ladenettverk.

Bli med, bygg nettverk og hent inspirasjon!

Det finnes fremdeles billetter til messa, som du finner på lenken under her. Der får du også oversikt over messeprogrammet, samt presentasjoner av de mange internasjonale beslutningstakere fra politikk, industri, forskning og organisasjoner som deltar.

Les programmet og bestill billetter

 

Vi sees vi på Nordic EV Summit!

Lade bedrift
Lade Industri
Lade eiendom
Lade på tur
Partnerskap
;