05.05.2022 | 3 min

 

For deg som vil vite mer om ladetjenester for bedrifter og borettslag

Hvordan fungerer våre tjenester Connect, Pay og Find?


Med våre operatørtjenester Connect, Pay og Find får dere en enkel og fleksibel ladeløsning som gjør at dere slipper unødvendig administrasjon både på arbeidsplassen, for kundene eller beboere i borettslaget. Dere velger selv hvilke av våre ladeløsninger som passer dere best, og kan også justere løsningene dersom behovene endrer seg over tid.

Når dere velger en ladeløsning fra Vattenfall InCharge er Connect alltid inkludert. Da inngår tilkobling, support, kundeservice og ladeportalen My InCharge. Ønsker dere å ta betalt for ladingen uten å måtte administrere det selv, er tilleggstjenesten Pay perfekt. Og med tjenesten Find blir dere synlig på kartet i et nettverk med tusenvis av offentlige ladestasjoner.

Connect

InCharge Connect gir dere tilgang til flere tjenester som gjør hverdagen enklere. Smarte funksjoner i nettportalen My InCharge lar dere blant annet administrere hvem som får tilgang til å lade og se statistikk. Dere får også support hele døgnet og kundeservice som raskt kan svare på deres og elbilførernes spørsmål.

 

Pay

For at dere som ladestasjonseiere skal kunne dekke kostnader til strøm og hele eller deler av investeringen får dere med InCharge Pay betalt for ladingen, og det helt uten administrasjon. Vi avtaler pris på ladestasjonene, betaler dere for ladingen og håndterer fakturerering mot elbilisten.

 

Find

Med InCharge Find blir deres ladestasjoner offentlige og elbilistene kan enkelt finne de på kartet. Stasjonene inngår da i et nettverk med tusenvis av offentlige stasjoner. Elbilister betaler enten ved å koble til sin InCharge-konto og motta faktura, eller direkte med sitt bankkort i appen. Det er også mulig for elbilisten å markere favorittstasjonene de bruker ofte og motta melding når de er tilgjengelige.

Les mer om våre ladetjenester og ta kontakt med oss!

 

 

 


Lade borettslag
Lade Industri
Lade eiendom
Ladestasjon Hotell
Lade bedrift
;