25.06.2020 | 6 min

Ny app! Nå er det enda enklere å lade på tur!


Et skritt nærmere en fossilfri fremtid er at det skal være enkelt og smart å kjøre elbil. Vi har nå utviklet en helt ny app med fokus på brukeropplevelse og tilgjengelighet. Vattenfall InCharge-appen har et brukervennlig grensesnitt med nye smarte funksjoner, som gjør det enda enklere for deg å lade elbilen når du er ute å kjører.

I den nye appen finner du ladestasjoner basert på dine spesifikke ønsker. På kartet kan du se hvilke ladere som er i nærheten, samt detaljert informasjon om den valgte ladestasjonen. Du kan starte og avslutte ladingen, og betale direkte i appen. Nå kan du også lagre favorittladerne dine og bli varslet når de er tilgjengelige for lading!

Last ned Vattenfall InCharges app på App Store eller Google Play

 

En komplett oversikt over Vattenfall InCharges ladenettverk

I den nye kartfunksjonen ser du alle laderne som er i nærheten eller langs reiseruten din. Vattenfall InCharges ladenettverk består av 11 000 offentlige ladestasjoner i Sverige og 18 000 i Nord-Europa. Zoom inn og ut på kartet og se detaljert informasjon om den valgte ladestasjonen.

 

Finn kompatible ladestasjoner

Den nye filtreringsfunksjonen lar deg filtrere ut de laderne som passer det du leter etter. Søk for eksempel etter hurtigladere eller ladere med type 2-uttak. Kjør til valgt ladestasjon og begynn å lade direkte i appen! er det noe som ikke helt fungerer? Rapporter feilen i den nye rapporteringsfunksjonen.

 

Lagre dine favorittstasjoner

Nå kan du markere de ladestasjonene du liker best. Du kan også velge om du vil bli varslet i løpet av dagen når de er tilgjengelige for lading. Med denne funksjonen sparer du tid og får en enda smidigere elbilhverdag!

 

Enkel betaling i appen

Betal rett i appen. Registrer ditt ladekort eller kreditkort. Kvittering sendes som pdf på epost til deg.

 

Velkommen til en enklere hverdag med din elbil!

 


ev charging solutions for business

Last ned InCharge app

Last ned appen i dag og ta del av de nye smarte funksjonene!

Lade på tur
;