10.12.2020 | 5 min

Vattenfall InCharge satser på borettslag


Vi på Vattenfall InCharge ser at borettslags behov for helhetsløsninger når det kommer til ladestasjoner for elbil er stadig voksende. Med god erfaring, blant annet fra vårt samarbeid med en av de store svenske boligbyggelagene, kjenner vi oss trygge på at vi kan gi ditt borettslag akkurat det dere trenger for å komme i gang!

I tillegg fremmet regjeringen et lovforslag i høst som gjør at styrer i borettslag og sameier ikke kan hindre medlemmer å sette opp et eget ladepunkt for elbil i felles garasje. Dette kommer til å medføre at mange borettslag rundt omkring i landet kommer til å ville investere i elbilsladere. Vattenfall InCharge tilbyr en smart helhetsløsning og vår lange erfaring av samarbeid med borettslag gir deg en smidig og trygg prosess.

Les mer om lovforslaget her.

Vårt samarbeid med HSB Norr

HSB Norr er et svenskt eiendomsselskap som bygger og forvalter boliger mellom Kiruna og Umeå. HSB Norr eies av 283 borettslag, med drøyt 38 000 medlemmer. I januar 2020 inledet Vattenfall InCharge et samarbeid med HSB Norr om en helhetsløsning for ladebokser.

Vi hjelper deg med alt!

Når et borettslag ønsker å installere ladestasjoner for medlemmene, er det mange faktorer som spiller inn. Vi har tenkt på det meste - fra installasjon til letthåndterlige betalløsninger og tilgjengelig service.

• Installasjon: Dersom dere ønsker det tar vi oss av installasjonen, så slipper dere å tenke mer på det.

• Betalløsning: Med Vattenfall InCharge smart borettslag debiteres borettslagets medlemmer for den strømmen de bruker til lading av elbil. Dere velger selv pris på ladingen, vi fakturerer medlemmene, og betaler ladeinntektene tilbake til borettslaget. • Kundeservice: Med ladebokser fra Vattenfall InCharge har man tilgang til kundeservice hele døgnet.

• Portalen MyIncharge: I vår nettportal My InCharge kan du se status for ladestasjonene, og styre hvem som har tilgang til stasjonene. Du kan også sammenstille og laste ned rapporter for oppfølging og analyse av forbruket på ladestasjonene og ladekortene.

Les mer om lading i borettslag med Vattenfall InCharge

Hvordan går dere videre?

Ta kontakt med oss så setter vi opp et møte der vi kan gå gjennom alt dere måtte lure på når det kommer til ladeløsninger for borettslaget.

Sitter du i styret på et borettslag og ønsker tips om reisen dere har foran dere når dere skal i gang med installasjon av ladebokser? Les mer her og last ned vår tipsliste for borettslag

Lade borettslag
;