14.03.2022 | 3 min

 

For deg som er eiendomseier

 

Velg en trygg leverandør som holder dere oppdatert


Alle eiendommer har ulike forutsetninger, og for oss i Vattenfall InCharge er det viktig at du får et enkelt og fleksibelt opplegg med skreddersydde ladeløsninger. Derfor kan dere for eksempel fritt velge mellom ulike betalingsløsninger, ulike kombinasjoner av maskinvare og/eller tjenester med eller uten installasjon. Som kunde velger dere selv hva dere vil ha og kan enkelt endre tjenestene etter hvert som behovene øker eller endrer seg.

Som kunde hos oss får dere også tilgang til Vattenfall E-Mobilitys populære webinarer for å komme i gang, holde dere oppdaterte på hva som skjer i markedet og lære hvordan dere kan utvide etter behov.

Velg tjenester etter behov

Velg nye operatørtjenester etterhvert som behovene endres. Kanskje dere i fremtiden ønsker hjelp med betaling eller åpne ladestasjonene for offentlig lading? I våre tjenester finnes det tre ulike løsninger som dere kan velge mellom. Dere kan bytte når dere vil, helt uten bindingstid. I nettportalen My InCharge er det enkelt å håndtere ladestasjonene og få oversikt over ladingen. Med My InCharge nettportal administrerer dere enkelt autorisasjonslisten og holder dere oppdaterte med statistikk.

Vi holder dere oppdaterte

Utbyggingen av ladeinfrastrukturen skjer i et rasende tempo og det kan være vanskelig å følge med. Vi har oversikten og informerer dere om nye lover og regler som besluttes fra myndigheter. Dere har også mulighet til å delta på opplæring og webinarer for å holde dere oppdaterte på nyheter og nye funksjoner.

Voks enkelt og raskt når behovet øker

Stadig flere skaffer seg elbil og når behovet for lading øker, skal dere slippe å gå gjennom kompliserte og langvarige prosesser. Dere kan raskt og enkelt komme med en ny forespørsel i henhold til avtalen og få et konkret beslutningsgrunnlag å ta stilling til.

Kundeservice og support  

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig for å svare på deres og elbilistenes spørsmål. Support og feilrapportering er åpent hele døgnet slik at dere alltid raskt får hjelp hvis noe skulle gå galt. Dere kan også finne svar på spørsmål om ladeløsninger i eiendom i vår FAQ

Med over 10 års erfaring har Vattenfall InCharge de riktige verktøyene for å tilby en bærekraftig løsning som fungerer både nå og i fremtiden – vi er med deg hele veien.

 Ta neste skritt – ta et møte med oss!

Kanskje dere allerede har kommet et stykke på vei og vil vite mer? Ta et uforpliktende møte med oss, der vi ser nærmere på hvilken ladeløsning som passer dere best

Kontakt oss i dag!


 Lade eiendom
Lade bedrift
;