InCharge - vi er med hele veien

Etterspørselen etter lading av elbiler vokser raskt og InCharge tilbyr komplette ladeløsninger som gir ansatte, kunder og gjester mulighet til å lade sine elbiler, og dere kan fokusere på kjernevirksomheten i bedriften.

Vi har produkter og tjenester for alle typer behov, og hjelper dere gjennom hele prosessen - fra A til Å.

Løsninger for ulike behov

InCharge gir Volvos kunder og ansatte hurtiglading

InCharge har inngått et samarbeid med Volvo som gir Volvos kunder og ansatte i Sverige tilgang til enkel lading av sine elbiler. I tillegg til hurtiglading inngår en enkel faktureringsmulighet som kan utføres via appen InCharge, som kobles til Volvokortet Carpay, Volvos egne betalingsløsning.

 


 

Bli en del av InCharge

Med tre enkle trinn kan du bli en del av et omfattende ladenett for elbiler. Vi sørger for at du enkelt og trygt får en pakke tilpasset bedriften og kundenes behov.

 

1. Hvilke behov har dere?

Sammen med dere ser vi over vi hvor mange ladepunkter dere trenger, hvilken effekt som er tilgjengelig og om lastbalansering eller forsterket tilkobling er nødvendig. Vi utfører en installasjonsforberedelse og tar fram et pristilbud på ladebokser, installasjon og tjenester basert på bedriftens behov, ladeadferd, strømtilgjengelighet og tenkt plassering.

2. Installasjon og plassering

Vi tilbyr installasjon utført av våre erfarne og sertifiserte teknikere. Hvis du i stedet velger å installere via egne sertifiserte teknikere, vil vi selvfølgelig være tilgjengelig under arbeidet for å garantere en sikker installasjon. Alle våre ladestasjoner er nettbaserte og koblet til våre tjenester for betaling, overvåking og feilsøking på avstand.

3. Start ladingen!

Elbilførere starter og avslutter ladingen på stasjonene med et ladekort, ladebrikke eller app fra InCharge. Vi fakturerer dem direkte og refunderer deretter overskuddet fra inntektene til deg. Ved eventuelle feil er vår kundeservice tilgjengelig døgnet rundt for deg og dine ladekunder. De blir varslet fra vår systemovervåking for å kunne oppdage feilen før noen andre gjør det, og kan utføre feilsøking på avstand.

 

 

Ladeløsninger for industribedrifter

Les mer


Lurer du på noe?

I vår FAQ finner du svar på spørsmål om alt fra våre offentlige ladestasjoner til våre ladeløsninger for bedrifter. Har du problemer eller andre spørsmål får du gjerne kontakte oss.

 

Til Kundeservice

Bestill ladekort og ladebrikke

Bestill i dag, og få ladekortet eller ladebrikken innen to virkedager. Ladekortet passer perfekt i lommeboken, og ladebrikken festes enkelt på nøkkelringen.

 

 

Bestill nå