Snart kan vi hjelpe deg med overgangen til elektrisk lading

I dag bidrar InCharge til å gjøre bedrifter i Europa mer attraktive for sine kunder og ansatte, ved å tilby lading i forbindelse med arbeid eller besøk. Selvsagt ønsker vi å kunne tilby dette til norske bedrifter også!

Snarlig gir vi deg mulighet til å sette opp ladestasjon ved din bedrift, der vi tar hand om alt fra forberedelse og installasjon, til tilkobling og fakturering – alltid tilpasset ditt og bedriftens behov. Kanskje vil du ha en lukket løsning der du velger hvem som får lade sine biler hos deg, eller et mer offentlig system som tiltrekker helt nye kundegrupper til din bedrift?

Kontakt oss gjerne så finner vi sammen ut hva du trenger for å kunne komme i gang, og bli enda mer attraktiv for dine kunder og ansatte.

 

 

InCharge gir Volvos kunder og ansatte hurtiglading

InCharge har inngått et samarbeid med Volvo som gir Volvos kunder og ansatte i Sverige tilgang til enkel lading av sine elbiler. I tillegg til hurtiglading inngår en enkel faktureringsmulighet som kan utføres via appen InCharge, som kobles til Volvokortet Carpay, Volvos egne betalingsløsning.

Løsninger for ulike behov

Bedrifter og organisasjoner

Vi har løsninger for bedrifter i alle former og størrelser, uansett om du vil tilby gratis lading eller ta betalt. Bestem selv hvem som skal få lade: ansatte, kunder eller alle dine besøkere?

Borettslag og sameie

Mindre støy og triveligere bomiljø. Tilby de boende felles eller private ladestasjoner på parkeringen.

Kommuner och energiselskap
Koble til de offentlige ladestasjonene deres til InCharge. Vi sikrer driften og tar hand om faktureringen.

Bilprodusenter
Vi samarbeider med flere bilprodusenter slik at de kan tilby nye elbileiere en komplett løsning for sine ladebehov.  


Skulle dette være noe for deg?

Ta kontakt via vårt kontaktskjema og beskriv kort hva vi skulle kunne hjelpe deg med. Du hører fra oss så fort vi kan for fortsatt dialog.

Kontakt oss
Jeg kontakter dere angående:

Vattenfall behandler de personopplysninger som oppgis her for å kunne håndtere den aktuelle saken. For at dette skal være mulig kan opplysninger som samles inn også behandles av den partner Vattenfall samarbeider med rundt gjeldende produkt eller sak. Opplysninger som samles inn spares så lenge det er aktuelt for det angitte formålet, i dette tilfellet så lenge saken er aktiv og deretter i 3 måneder. For mer informasjon om Vattenfall håndtering av personopplysninger og hvordan man kan forvalte sine rettigheter i henhold til gjeldende lovgivning om personvern, https://incharge.vattenfall.no/footer-utility-pages/personopplysninger/. Personvernombud for Vattenfall AB kan nås via e-post på dpo.nordics@vattenfall.com eller telefon +46 8-739 50 00. Spørsmål om Vattenfall-konsernets behandling av personopplysninger kan henvises til vår personvernombud, eller via det generelle kontaktskjemaet på nettsiden.

Vi benytter oss av informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen for deg. Ved å fortsette på nettsiden godkjenner du bruk av cookies/informasjonskapsler. Her kan du lese om hvordan vi administrerer cookies.