Trygg og smart lading hjemme

Med InCharge Smart hjemme får du en komplett og effektiv ladeløsning som enkelt lar deg lade bilen i villaen, rekkehuset eller fritidsboligen din. Vi tar hand om alt fra installasjon og administrasjon til oppfølging. Med en ladeboks fra InCharge kan du lade smart, trygt og raskt.

Fra 10 990 kr
inkl. mva 

  • Ladeboks tilkoblet nettet for smart lading og tilgang til My InCharge for statistikk og oppfølging.
  • Tryggere og raskere lading enn fra en vanlig stikkontakt.
  • 20% laderabatt ved Vattenfalls snart 50 hurtigladestasjoner i Incharge ladenett i Sverige.

 

Bestill InCharge Smart hjemme

 


   

InCharge Smart hjemme

Skreddersy din ladeløsning etter dine behov! Velg raskere lading og hjelp med installasjonen om du vil. Du kan også velge fast kabel. Mulighetene er mange med InCharge Smart hjemme.

Raskere lading?

InCharge Smart hjemme med 3,7 kW lader omtrent 2 mil/timen. Vil du ha raskere lading kan du få 7,4 kW eller 11 kW. Utviklingen går mot at det blir flere og flere biler som kan motta høyere effekt.

Fast kabel?

Når du velger InCharge Smart hjemme med fastmontert kabel betyr det at du alltid har ladekabelen i nærheten. Laderkabelen er av type 2, som er europeisk standard og brukes av bl.a. Audi, BMW, Mercedes, Renault, Volkswagen og Volvo. Har du en bil med støpsel av type 1, anbefaler vi at du kjøper en separat ladekabel av modell type 2 til type 1.

Installasjon?

Installasjon av ladestasjonen må utføres av en kvalifisert elektriker. Vi tilbyr standardinstallasjon av din InCharge Smart hjemme i Oslo og Drammensområdet. Les mer om hva som er inkludert i standardinstallasjonen i dokumentet Standardinstallasjon lengre ned på denne siden. Vi tilbyr også tilpasset installasjon mot en tilleggskostnad. Tilpasset installasjon  innebærer mer arbeide enn standardinstallasjon. Velg Tilpasset installasjon i bestillingsskjemaet, så tar vi fram et kostnadsforslag på installasjon av ladestasjon til deg.

Betaling

Etter at du har fått din elbil ladestasjon mottar du en faktura. Strømmen du bruker til lading går på ditt ordinære strømabonnement. Dersom du bruker ladekortet ditt til å lade bilen på InCharges offentlige ladestasjoner i Sverige, mottar du en separat faktura der du betaler for det du har ladet.

Full oversikt i My InCharge

På vår nettportal My InCharge følger du enkelt med på ladevanene dine, og velger selv hvem som skal lade på ladestasjonen din. Når du bestiller InCharge Smart hjemme, mottar du innloggsinfo til My InCharge.

Bra å huske på

Enten du velger InCharge Smart hjemme med 3,7 kW eller 11 kW trenger du 16A tilgjengelig på den kursen som ladestasjonen skal installeres på. Har du 230V tilgjengelig, anbefaler vi at man har en hovedsikring på 40A og har du 400V tilgjengelig, anbefaler vi at man har en hovedsikring på 25A.

 

 

20% rabatt ved våre hurtigladestasjoner i Sverige

Tar du rett som det er turen over grensen når du skal handle? Nå er det enda mer lønnsomt! Når du kjøper en ladeboks fra InCharge får du 20% laderabatt ved Vattenfalls snart 50 offentlige InCharge hurtigladestasjoner i Sverige. Les mer og finn ut hvor du kan lade din bil til rabattert pris neste gang du er på Sverige-tur!

Maskinvare: Chargestorm Connected 3,7 kW

Størrelse: 280 x 440 x 160 mm

Lading: Mode 3, typ 2

Tilkobling: 4G

Montering: På vegg

Jordfeilbryter: Inngår

Fast kabel: Tilvalg, 4 m

My Incharge: Følg din ladehistorikk, og velg hvem som kan lade ved din ladeboks


 


Lurer du på noe?

Besøk vår FAQ eller del din kontaktinfo med oss, så hører du fra oss. Beskriv kort hva du trenger hjelp med nedenfor, så tar vi kontakt så snart vi kan.

Kontakt oss
Jeg kontakter dere angående:

Vattenfall behandler de personopplysninger som oppgis her for å kunne håndtere den aktuelle saken. For at dette skal være mulig kan opplysninger som samles inn også behandles av den partner Vattenfall samarbeider med rundt gjeldende produkt eller sak. Opplysninger som samles inn spares så lenge det er aktuelt for det angitte formålet, i dette tilfellet så lenge saken er aktiv og deretter i 3 måneder. For mer informasjon om Vattenfalls håndtering av personopplysninger og hvordan man kan forvalte sine rettigheter i henhold til gjeldende lovgivning om personvern, https://incharge.vattenfall.no/footer-utility-pages/personopplysninger/Personvernombud for Vattenfall AB kan nås via e-post på dpo.nordics@vattenfall.com eller telefon +46 8-739 50 00. Spørsmål om Vattenfall-konsernets behandling av personopplysninger kan henvises til vår personvernombud, eller via det generelle kontaktskjemaet på nettsiden.

 

Bestill flere ladekort eller ladebrikker

Bestiller du ladekort eller ladebrikke i dag, har du det i løpet av noen få arbeidsdager. Kortet passer bra i lommeboken, og brikken festes enkelt på nøkkelknippet.

 

 

Bestill nå

Vi benytter oss av informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen for deg. Ved å fortsette på nettsiden godkjenner du bruk av cookies/informasjonskapsler. Her kan du lese om hvordan vi administrerer cookies.