Smart ladeløsning for borettslag

Med InCharge Smart Borettslag kan du tilby smart, sikker og rask lading av elbil til beboerne. Du får hjelp med alt fra installasjon til oppfølging, og vår betalingsløsning gjør at du slipper å tenke på faktureringen til dine beboere med elbil. InCharge Smart Borettslag er en fremtidsrettet ladeløsning for hele borettslaget.

 


 

Fra 12 990 kr
inkl. mva 

  • Ladeboks tilkoblet nettet for smart lading og enkel fakturering.
  • Tilgang til My InCharge for statistikk og oppfølging.
  • Tryggere og raskere lading enn fra en vanlig stikkontakt.  

 

Kontakt oss


 

 

 

 

 

Kom igang med 6 skritt

  • Velg et passende antall plasser etter borettslagets behov. Tenk også på framtidig utvidelse da interessen ofte blir stor når beboerne ser hvor enkelt det er å lade elbilen.
  • Vi tilbyr installasjon i hele Norge uansett beliggenhet. Husk at valg av plass kan påvirke installasjonskostnadene.
  • Velg hvilken type ladeboks dere vil ha. Vi tilbyr en rekke fleksible tilleggsvalg, alt fra duobokser til ladebokser med fast kabel og høyere effekt.
  • Kostnaden avhenger av antall ladebokser og hvilke tilleggsvalg dere gjør.
  • InCharge Smart Borettslag er kompatibel med alle strømleverandører og nettverkseiere i Norge.
  • Velg selv pris for lading, vi fakturerer brukerne og refunderer til foreningen.

Priseksempel

Gjelder pakkeløsning med 10 ladepunkter (fem ladestasjoner med to ladekontakter) med en effekt på 3,7 kW. Prisen er ekskl. Mva og installasjonskostnader.

Engangskostnad: Fra 8 796 kr per kontakt.

Månedsavgift: 300 kr per måned.

Transaksjonsavgift: 20 øre per kWh.

 

Prisliste


 

InCharge Smart

Borettslag

Ladeløsningen kan skreddersys helt etter borettslagets behov, enten dere ønsker installasjon eller raskere lading. Lastbalansering og fast kabel er også valgfritt. Det er ganske enkelt mange muligheter med InCharge Smart Borettslag.

Raskere lading?

InCharge Smart Borettslag kan bestilles med 3,7 kW, 7,4 kW samt 11 kW ladestyrke. Alle biler kan lades med disse effektene, men alle biler kan ikke ta imot den høyere ladestyrken. Som eksempel kan dagens elbiler som oftest ta imot 11 kW mens hybrider ikke kan det. Er du usikker, ta kontakt med bilforhandleren. Effekten avgjør ladetiden: 3,7 kW lader 2 mil/time, 7,4 kW lader 4 min/time og 11 kW lader 6 mil/time. Ønskes en framtidsrettet løsning er 11 kW et bra valg, flere og flere biler vil kunne ta imot høyere effekt framover.

Fast kabel

Med InCharge Smart Borettslag kan du velge fastmontert kabel, som gjør at du alltid har en ladekabel når du trenger det. Ladekabelen er av type 2, som er europeisk standard og brukes av Audi, BMW, Mercedes, Renault, Volkswagen, Volvo med flere. Har du en bil med type 1-uttak anbefaler vi at du kjøper en separat ladekabel av type 2 for type 1.

Installasjon?

Trenger borettslaget flere ladebokser? Er ladestasjonene utendørs eller kanskje langt fra hverandre? Husk at nærliggende ladepunkt innendørs gjør installasjonen enklere og billigere. Stolper og fundament kan løses der ladestasjonene ikke ønskes montert på veggen. Uansett hvilke løsninger ditt borettslags trenger, tar våre spesialister seg av installasjonen. Vi installerer alltid et 4G-modem for å sikre den høyeste kvaliteten på tilkoblingen og en god kundeopplevelse.

Lastbalansering?

Jo flere ladestasjoner du har i borettslaget, jo mer strøm forbrukes. Vanligvis er belastningen ekstra høy under bestemte tider på døgnet. Det uregelmessige forbruket kan medføre ekstra kostnader for borettslaget, derfor inneholder InCharge Smart Borettslag to alternativer for lastbalansering. Enten kan du sette en maksgrense for hvor mye strøm laderne kan forbruke, da fordeles strømmen mellom laderne slik at alle får strøm uten at sikringen går. Man kan også balansere mot eiendommens totale forbruk, slik at det som blir til overs kan brukes til ladning av elbiler ved behov.

My InCharge

I vår nettportal My InCharge kan du se status for ladestasjonene, og styre hvem som har tilgang til stasjonene. Du kan også sammenstille og laste ned rapporter for oppfølging og analyse av forbruket på ladestasjonene og ladekortene.

Hva mer bør du tenke på?

Vi synes det skal være enkelt å lade elbilen. Derfor fungerer InCharge Smart Borettslag uavhengig av hvilken strømleverandør du har. Du kan altid kontakte oss hvis det skulle være noe du lurer på.


 

Her bestiller du ladekort eller ladebrikker

Bestiller du ladekort eller ladebrikke i dag, har du det i løpet av noen få arbeidsdager. Kortet passer bra i lommeboken, og brikken festes enkelt på nøkkelknippet.

 

Bestill nå

For oss var det en veldig enkel og smidig prosess.

Styreformann Rosteriet borettslag, Mattias Björklund

Teknisk informasjon

Maskinvare: Chargestorm Connected 3,7 kW.

Størrelse: 280 x 440 x 160 mm.

Lading: Mode 3, Type-2.

Tilkobling: 4G

Installasjon: Tilvalg

Jordfeilbryter: Inngår

Fast kabel: Tilvalg, 4 m

Montering: På vegg

My InCharge: Følg din ladehistorikk, og velg hvem som kan lade ved din ladeboks

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål eller funderinger på hvordan du kan ta ditt borettslag inn i fremtiden med vår ladeløsning, kan du enkelt ta kontakt med oss via skjemaet nedenfor. Beskriv kort hva du lurer på eller hva vi kan gjøre for deg, så hører vi av oss!

Kontakt oss
Jeg kontakter dere angående:

Vattenfall behandler de personopplysninger som oppgis her for å kunne håndtere den aktuelle saken. For at dette skal være mulig kan opplysninger som samles inn også behandles av den partner Vattenfall samarbeider med rundt gjeldende produkt eller sak. Opplysninger som samles inn spares så lenge det er aktuelt for det angitte formålet, i dette tilfellet så lenge saken er aktiv og deretter i 3 måneder. For mer informasjon om Vattenfalls håndtering av personopplysninger og hvordan man kan forvalte sine rettigheter i henhold til gjeldende lovgivning om personvern, www.goincharge.com/no/footer-utility-pages/personopplysningerPersonvernombud for Vattenfall AB kan nås via e-post på dpo.nordics@vattenfall.com eller telefon +46 8-739 50 00. Spørsmål om Vattenfall-konsernets behandling av personopplysninger kan henvises til vår personvernombud, eller via det generelle kontaktskjemaet på nettsiden.

 

Vi benytter oss av informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen for deg. Ved å fortsette på nettsiden godkjenner du bruk av cookies/informasjonskapsler. Her kan du lese om hvordan vi administrerer cookies.