Har du også et framtidsrettet og prisbevisst forhold til bilen din? Hos oss får du en tilkoblet og smart ladeboks for hjemmet som holder orden på ladingsvanene dine og sørger for at din elbil lades raskt – samtidig som du kan kjenne deg trygg på at det ikke blir for stor belastning på strømledningen.

 

 


   

InCharge Smart hjemme

      

Rask, trygg og smart lading hjemme. Ladeboksen er tilkoblet nettet for å garantere deg en smart og sikker lading av bilen din. I My InCharge kan du logge inn og få en oversikt over din ladehistorikk, og bestemme hvem som kan lade ved din stasjon. Og husk – i hele Sverige får du 20% rabatt ved Vattenfalls hurtigladestasjoner i InCharges ladenett.

 

Les mer om InCharge Smart hjemme

    

20% rabatt ved våre hurtigladestasjoner i Sverige

Tar du rett som det er turen over grensen når du skal handle? Nå er det enda mer lønnsomt! Når du kjøper en ladeboks fra InCharge får du 20% laderabatt ved Vattenfalls snart 50 offentlige InCharge hurtigladestasjoner i Sverige. Les mer og finn ut hvor du kan lade din bil til rabattert pris neste gang du er på Sverige-tur!

Vill du at vi kontakter deg?

Hør av deg til oss via skjemaet og beskriv kort hva vi kan gjøre for deg, både du som bor i enebolig, rekkehus og borettslag. Vi tar kontakt så fort vi kan for en videre dialog rundt ditt ladebehov.

Kontakt oss
Jeg kontakter dere angående:

Vattenfall behandler de personopplysninger som oppgis her for å kunne håndtere den aktuelle saken. For at dette skal være mulig kan opplysninger som samles inn også behandles av den partner Vattenfall samarbeider med rundt gjeldende produkt eller sak. Opplysninger som samles inn spares så lenge det er aktuelt for det angitte formålet, i dette tilfellet så lenge saken er aktiv og deretter i 3 måneder. For mer informasjon om Vattenfalls håndtering av personopplysninger og hvordan man kan forvalte sine rettigheter i henhold til gjeldende lovgivning om personvern, www.goincharge.com/no/footer-utility-pages/personopplysningerPersonvernombud for Vattenfall AB kan nås via e-post på dpo.nordics@vattenfall.com eller telefon +46 8-739 50 00. Spørsmål om Vattenfall-konsernets behandling av personopplysninger kan henvises til vår personvernombud, eller via det generelle kontaktskjemaet på nettsiden.