Lading av elbil skal være enkelt, og det blir det når du lader via vår app, ladebrikke eller ladekort. Er du ute å reiser i Europa har du tilgang til vårt stadig voksende ladenettverk. Sammen med våre partnere utvikler vi det norske ladenettet, slik at du kan lade din elbil enkelt og raskt!

Med Vattenfall InCharge får du:

 

 

   

Last ned vår app

I appen finner du lett ladestasjonen du leter etter. På kartet kan du se hvilke ladere som er i nærheten samt detaljert informasjon om valgt ladestasjon. Du kan starte og avslutte ladingen med appen, og håndtere betalingen. Lagre favorittladerne dine og bli varslet når de er tilgjengelige for lading!

 

 

Hvorfor bør du skaffe appen?

 

  • Enkel tilgang til alle Vattenfalls ladestasjoner 
  • Se tilgjengligheten
  • Start ladingen via appen 
  • Se pris og betal direkte i appen
  • Lagre alle favorittstasjonene dine slik at du alltid er klar til neste gang du skal lade på tur

Bestill ladekort eller brikke

Hvis du ikke har mulighet til å laste ned appen kan du bestille gratis ladekort eller ladebrikke her hos oss. Med appen betaler du ved å registrere ditt bankkort, med kort eller brikke får du en faktura. Når du bestiller et ladekort eller en ladebrikke får du også tilgang til portalen MyInCharge, der du får oversikt over ladingen din.

Du kan logge inn på My InCharge-portalen via en aktiveringslink som du mottar på e-post når du har bestilt ladekort/ladebrikke.

 

Bestill ladekort eller ladebrikke

 


Vil dere være med oss å utvikle
det norske ladenettet?

Ønsker dere å tilby kunder og gjester besøkslading? Sammen med våre partnere bygger vi et sterkt nettverk av ladeinfrastruktur – slik at flere får mulighet til å velge fossilfritt. Vi er på jakt etter nye partnere i Norge, ta kontakt med oss så ser vi på muligheten for et samarbeid.

Les mer om partnerskap!

 

Ta kontakt, vi har åpent hele døgnet.

For å rapportere en feil eller strømproblemer, vennligst ring oss på 22 73 01 00.
De vanligste spørsmål og svar finner du også i vår FAQ.