Bestill ladekortet eller ladebrikken uten kostnad, og la reisen begynne!

Bestiller du ladekort eller ladebrikke til elbil i dag, har du det i løpet av noen få arbeidsdager – helt uten kostnad. Da kan du lade på en av våre mange ladestasjoner i Sverige, Tyskland og Nederland, via InCharges app. Kortet, som også kalles ladenøkkel, passer bra i lommeboken, og brikken festes enkelt på nøkkelknippet. Det finnes alltid en ladestasjon i nærheten, så du trygt og enkelt kan lade din elbil med ladekort eller ladebrikke fra InCharge, og du kan slappe av på reisen uten å bekymre deg over hvor neste lading skal finne sted. Akkurat så enkel som drømmeturen skal være!

 

Bestill nå

   


Slik lader du din elbil med InCharge

App

Finn nærmeste ladestasjon i appen

Betal i appen, med ladekortet eller brikken 

Lade

Nå kan du lade bilen!

   

Visste du at...

...hele 90% av kundene ved Nordby shoppingcenter i Strömstad kommer kjørende over grensen for å handle, mange av disse i elbil. Senteret tilbyr sine kunder topp service og en positiv handleopplevelse, med 16 InCharge hurtigladere fra Vattenfall.

   

Er du ute på reise og leter etter nærmeste ladestasjon?

I Sverige, Nederland og Tyskland finner du lett en av våre mange ladestasjoner via vår markedsledende app, og rundt neste sving står England for tur. Ladekortet og ladebrikken gjør det superenkelt å lade din elbil, både når du bruker bilen privat og i jobbsammenheng. Når du laster ned appen InCharge finner du enkelt din nærmeste ladestasjon, og får også en tydelig prisoversikt. Du kan også ta en titt på ladestasjonskartet for å finne din nærmeste stasjon.

 

Finn ladestasjon →

      

Last ned InCharge-appen

Lurer du på noe? Ta kontakt, vi har åpent hele døgnet.

Hvis du har problemer med noe kan det hende du finner svar på problemet på vår side Hjelp & support. Finner du ikke svaret blant våre vanlige spørsmål kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema. Vi gjør vårt beste for å svare deg innen to virkedager.

For å rapportere en feil eller strømproblemer, vennligst ring oss på 22 73 01 00.

 


 

Vi benytter oss av informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen for deg. Ved å fortsette på nettsiden godkjenner du bruk av cookies/informasjonskapsler. Her kan du lese om hvordan vi administrerer cookies.