Fyll ut skjemaet under så sender vi deg ditt ladekort eller din ladebrikke så snart som mulig. Akkurat nå er det høyt trykk på bestillingssiden vår, og de kan t ta 1-2 uker før du har ladekortet/ladebrikken i postkassen. Dersom du bare vil registrere din ladebrikke från Norsk Elbilforening så fyller du ut skjemaet, og oppgi 0 antall ladebrikker. Vi leverer din bestilling kostnadsfritt. Ladekortet/brikken kan brukes i hele Incharges ladenettverk. For å kunne logge inn på MyInCharge må du aktivere din konto via en link som blir sendt til deg på epost. For å motta en aktiveringslink, bestill et ladekort eller ladebrikke nedenfor. Med en gang du har sendt din bestilling, vil du motta en epost der du kan aktivere din MyInCharge-konto. 

Observer at du ikke kan logge inn på My InCharge-portal dersom du ikke har fått en link via e-post og aktivert din konto først. For å få en aktiveringslink bestiller du et ladekort eller en ladebrikke nedenfor. Når du har sendt din bestilling får du en e-post for å aktivere din My InCharge-konto.

Viktig! Vi gjør endringer i vår tjeneste, som fra 1. mars 2021 utføres av ny legal enhet. Dette medfører nye vilkår som må godkjennes av deg. Når du godkjenner vilkårene nedenfor, gjelder det både nåværende vilkår (gyldige med Vattenfall AB t.o.m. 28.02.2021), og de nye vilkårene (gyldige med InCharge AB f.o.m. 01.03.2021). Merk at to separate avtaler inngås med forskjellige selskaper.