Om oss InCharge

 

InCharge – vår bilreise

Tenk deg en verden der du er på vei, opplever, reiser, henter, bringer og utforsker verden fra bilen – uten å forurense luften, uten å påvirke klimaet, uten å bekymre deg over begrensninger. Med InCharge er det mulig. Her og nå.

Når elbil blir det naturlige valget, tar vi sammen ansvar for fremtiden. Nøkkelen er en smidig ladeopplevelse – enkelt, smart og uten grenser. Hjemme, på jobb, ute på tur til alle de stedene du vil dra til. Derfor inviterer vi bedrifter, organisasjoner og byer med oss på reisen mot flere ladestasjoner, med oss som partner.

Vi oppfyller alle dine ladebehov – fra ladestasjoner til programvare, service og en ukomplisert fakturering. Sammen kan vi endre måten vi reiser, opplever og tar oss videre på. På rett vei inn i fremtiden.

   

InCharge – på full fart mot en elektrisk bilverdenInCharge er et initiativ fra Vattenfall. Hos Vattenfall er vårt mål en fossilfri verden i løpet av én generasjon. Vi bruker all vår kraft, kompetanse og nettverk for å gi deg alt du trenger for et mer klimasmart liv.

inCharge logo

 


 

Pressekontakter

Vil du vite mer om hva som er på gang hos InCharge? Besøk vår MyNewsdesk for seneste nytt.

 

Jobbe hos oss?

Vil du jobbe hos oss? Her ser du hvilke tjenster som er ledige for øyeblikket.