Tilby dine privat- og bedriftskunder komplette ladeløsninger fra Vattenfall InCharge

Sammen bygger vi et sterkt nettverk av ladeinfrastruktur slik at flere får mulighet til å velge fossilfritt, og vi når de viktige miljømålene fortere om vi samarbeider. I dag har vi sammen med våre partnere tusenvis av ladepunkter langs veiene; i byer og på landsbygda, i Norge og ute i Europa. Vil du være med å bygge enda flere?


 

Bra for deg, dine kunder og miljøet!

Partnerskap med Vattenfall InCharge

Vi har løsninger som passer både på kundeparkeringen, bedriften og destinasjonen. I tillegg kan vi tilby hurtiglading langs veien. Som partner med oss får du tilgang til markedets ledende maskinvare innen lading av elbil samtidig som du kan tilby Vattenfall InCharge ladetjenester og komplette ladeløsninger for hotell, restauranter/veikro, idrettsanlegg, matbutikker med mer. Når du kobler ladestasjonene dine til Vattenfall InCharge kan du bli en del av vårt stadig voksende ladenett i Norge.

Hva kreves for bli vår partner?

  • Elbilførere kan besøke virksomheten mens de lader.
  • Dere eier eiendommen inkludert offentlige parkeringsplasser egnet for plassering av ladere og utstyr.
  • Dere, eller deres elektriker må kunne sørge for at det finnes nok strømkapasitet og at elsentralen er innenfor rimelig avstand for etablering av ladestasjonen.

Vil dere vite mer?

Lær dere mer om våre ladeløsninger!

Ladebokser med OCPP gir dere økt fleksibilitet

De bærekraftige hotellene vinner kampen om gjestene

En ladeløsning for fremtiden

Våre partnere
Vattenfall InCharge samarbeider med mange selskaper som alle bidrar til et mer bærekraftig samfunn. Dette gjør de gjennom å sette opp offentlige ladestasjoner til kunder, eller lading til egen elbilflåte og ansatte.

 

 

 


Har dere spørsmål om partnerskap?

Vi vil gjerne høre fra dere, og sammen se på muligheten for et samarbeid! 

Kontakt oss