Vil dere unngå unødvendig administrasjon eller lokke nye kjøpesterke kunder til bedriften? Det spiller ingen rolle hvilken virksomhet eller ladeboks dere har, med våre digitale tjenester koblet opp mot ladeboksene får dere en enkel, fleksibel og fremtidssikker ladeløsning - slik at dere kan fortsette å fokusere på kjernevirksomheten.

 


Velg det som passer dere best

Når dere investerer i en ladeløsning fra InCharge er tjenesten Connect alltid inkludert. Den gir dere oppkobling, support, kundeservice og statistikk. Som eiere av ladestasjonen får dere tilgang til nettportalen My InCharge, og kan styre og følge ladestasjonene deres. Betalløsninger og synlighet i appen vår kan dere legge til, basert på ønskemål og behov.

Les mer om den inkluderte tjenesten Connect, og tilleggstjenestene Pay og Find nedenfor.

 

Connect: inngår alltid

Connect har du alltid tilgang til når du velger en ladeløsning fra Vattenfall InCharge.
Med smarte funksjoner i nettportalen My InCharge får dere blant annet mulighet til å administrere behørighet og se statistikk. Support døgnet rundt inngår, i tillegg til kundeservice som raskt kan svare på spørsmål.

Våre tjenester utvikles hele tiden, og vi lanserer kontinuerlig nye funksjoner som gjør livet som ladestasjonseier enklere.

Pay: Ta betalt for ladingen

For at dere som ladestasjonseiere skal kunne dekke kostnadene for strøm og hele eller deler av investeringen kan dere med InCharge Pay få betalt for ladingen helt uten administrasjon. Vi avtaler en pris på ladestasjonene og betaler dere for ladingen. Vi oppretter en avtale med elbilisten, og tar oss av all fakturering og administrasjon.

Dere får betalt i henhold til avtalt pris. Prisene avhenger av de mål og forutsetninger dere har satt, men vi hjelper dere gjerne med å finne rett nivå.

Find: Bli en del av det offentlige ladenettet

Med InCharge Find blir stasjonene deres offentlige og elbilistene kan enkelt finne de og navigere seg dit. Stasjonene blir da en del av et nettverk med tusenvis av offentlige stasjoner.

Elbilistene betaler enten ved å koble til sin InCharge-konto og motta faktura, eller direkte med bankkort. Det er også mulig for elbilisten å markere favortittstasjonene de bruker ofte, og få melding når de er ledige. 


 

Ladeløsninger for alle typer bedrifter

InCharges tjenester er kompatible med alle våre ladestasjoner. Uavhengig av virksomhet eller bedrift skal det være enkelt for både ansatte, besøkende og beboere å lade sin elbil. Les mer om våre ulike ladeløsninger via lenkene nedenfor.

 

Borettslag  |  Industri  |  Eiendom  

 


Vil dere vite mer?

Kontakt oss for mer informasjon om våre tjenester og ladeløsninger så hører dere snart fra oss!

 

Kontakt oss