Når din bedrift investerer i ladeløsninger fra Vattenfall InCharge får du tilgang til nettportalen My InCharge.
Der kan du enkelt bestemme hvem som kan bruke ladestasjonene dine, og du får full kontroll over ladingen med tilgang til statistikk og planlegging. I tillegg får du oversikt over dine aktive ladekort og brikker.

 


 

Smarte funksjoner til  ladestasjonene

Nettportalen My InCharge følger alltid med når dere bestiller ladeløsning fra oss. Ladestasjonene er koblet til portalen og gir dere tilgang til flere smarte funksjoner som gjør arbeidsdagen enklere.

Behovet for elbillading øker, og utviklingen går i et rasende tempo. Med My InCharge er ladestasjonene dine alltid oppdatert – det utvikles stadig nye funksjoner slik at du har tilgang til det siste.

Slik får dere tilgang til My InCharge

Du får tilgang til My InCharge nettportal når du bestiller ladestasjoner fra oss. Vi tilbyr komplette løsninger med maskinvare, tjenester og installasjon som lar din bedrift møte behovene til dine ansatte og besøkende slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.
 
Du vil motta påloggingsinformasjonen tilsendt på e-post når du har lagt inn bestillingen.

 

Les mer om ladeløsninger for bedrifter


Bestem hvem som får lade

I My InCharge kan du velge hvem som har tillatelser til å lade på de stasjonene som er en del av et privat nettverk. Kanskje dere bare vil at de ansatte skal kunne lade eller at ladestasjonene kun skal være tilgjengelig for servicebilene i bedriften.

Dere legger enkelt til ladekortene og brikkene som får lade på stasjonene. Dersom ladestasjonene er en del av Vattenfall InCharges offentlige ladenett, blir disse kortnumrene fritatt for betaling på stasjonene.

Planlegg ladingen

Med My InCharge-portalen kan dere bestemme når dere vil tillate lading på ladestasjonene.Kanskje tilgangen skal følge deres åpningstider, eller dere vil unngå lading under tider på døgnet når strømkostnadene er høye.

 

Lær mer i artikkelen om skjemalagt ladning for bedrifter

Få full kontroll med statistikk

I My InCharge har dere komplett statistikk for ladestasjonene: navnet på ladestasjonen, hvilket ladekort som ble brukt, når ladingen ble utført og hvor mange kWh som ble ladet.
 
Dere ser også hvilke kort og brikker som er koblet til de ulike ladepunktene, hvilken type stikkontakt ladepunktet har og kostnaden for lading. På denne måten får dere full oversikt og slipper unødvendig administrasjon av ladestasjonene, ladekunder og ansatte.

 


 

Har dere flere spørsmål?

I vår FAQ finnes svar på de vanligste spørsmålene om hvordan dere, de ansatte og kunder kommer i gang med portalen.

 

Til FAQ om My InCharge